De ingrediënten van Brasserie Rongese

Brasserie Rongese Vlaamse Klassiekers

Een volks kader

Met Brasserie Rongese willen we vooral een volks kader creëren, waar iedereen zich thuis voelt. De renovatie van het vroegere café Terminus is volop aan de gang. Zo begint Brasserie Rongese stilletjes aan vorm te krijgen.

Brasserie Rongese bestaat uit een ruime eetruimte met bar, waar gasten in afwachting van hun tafel reeds een glaasje kunnen drinken. Op de bovenverdieping is er een apart zaaltje dat bijvoorbeeld als vergaderruimte kan gebruikt worden. Bij goed weer kan men gezellig tafelen op ons zuidelijk georiënteerd terras.

Heerlijke Vlaamse klassiekers

Brasserie Rongese - Steak tartaar
Heerlijke Vlaamse klassiekers zoals steak-tartaar

Onze menukaart bestaat uit de Vlaamse klassiekers waarmee we zijn opgegroeid. Van vol-au-vent en steak-tartaar tot een stoofpotje of mosseltjes … en uiteraard de verse frietjes met zelfgemaakte mayonaise. Kortom, een eerlijke en verse keuken.

Met Cees brengen we deze traditionele gerechten op topniveau! Aan de zijde van Roger Souvereyns heeft Cees hier tonnen ervaring in opgebouwd. Kwaliteit dus, maar toch voor een eerlijke prijs.

Passie voor wijn en bier

Brasserie Rongese - Sommelier
Gepassioneerd door wijn

Wijnboeren bezoeken en nieuwe brouwerijen ontdekken, behoren tot mijn grootste passies als sommelier. Dit deel ik dan ook graag met jullie met een gevarieerde wijn- en bierkaart. We tappen Cristal en telkens twee wisselende speciaalbieren van ’t vat. Verder is er nog een mooie selectie niet-alledaagse bieren te verkrijgen.

Lees ook
Nog even Bistro Nano en dan Brasserie Rongese en Chef & Chef
Van café Terminus tot Brasserie Rongese