Gault&Millau 2022: een extra punt en een eerste koksmuts

We zijn heel blij dat we zijn opgenomen in de nieuwe Gault&Millau gids van 2022! We verhogen onze score van 12 naar 13/20 en krijgen er een koksmuts bij! Bedankt aan het hele team en natuurlijk ook aan onze gasten!

De omschrijving van Gault&Millau luidt als volgt:

“De Italiaans aandoende naam verwijst naar de oude benaming van Runkst, een deel van Hasselt waar deze klassieke brasserie naar een idee van sommelier en gastheer Peter Merken gevestigd is. Voor het culinaire gedeelte rekent hij sinds deze zomer op chef Marijn Carremans. Dit voormalige café verscheen een paar jaar geleden voor het eerst in onze gids. De bereidingen wonnen verder aan smaak waardoor een extra punt en een eerste koksmuts een feit zijn. Bewijs daarvan is een waarachtige bereiding van stoofvlees op basis van sukadestukken met salade van witloof en appel. Prima steak tartaar met pickles van eigen makelij benadrukken verder de zorg voor eigenheid.”

Meer info op Gault&Millau