Rongese's wijnen om af te halen

Brasserie Rongese biedt een prachtige selectie wijnen aan om als geschenk te geven of om thuis van te genieten. Onze afhaalwijnen zijn met zorg gekozen door de gepassioneerde sommelier Peter Merken. Laat je verrassen door zijn expertise en geniet van de voortreffelijke smaken. 

Voor elke gelegenheid

Of het nu privé of zakelijk is, onze wijnen zorgen altijd voor een smaakvolle beleving. Verras familie, vrienden, collega's of klanten met een bijzonder wijnpakket. Wij helpen je graag het perfecte geschenk of de ideale wijn te vinden voor elke gelegenheid!

Voor zakelijke relatiegeschenken bezorgen we je een bijbehorende factuur voor een vlotte afhandeling.

WijnPakket op maat

Bestel een fles of cadeaupakket en geef ons je budget en voorkeur door (wit, rood, bubbels of combinatie). Wij stellen graag een pakket voor je samen.

Ons assortiment omvat witte wijn, rode wijn en bubbels, verpakt in doosjes van 1, 2 of 3 flessen. Al vanaf €40 kunnen we je een heerlijk wijncadeau aanbieden.

Een selectie uit het aanbod

Champagne Lancelot Pienne “Instant Present” Blanc de Blancs – Cramant - Frankrijk (€30,50)
Mooie frisse champagne. 100 % Chardonnay.

Rully, David Moret 2022 - Bourgogne - Frankrijk (€26,9)
Een strakke Chardonnay met goede zuren, die wanneer hij nog jong wat toetsen van vanille weergeeft. Deze wijn kan ook ontzettend goed verouderen. Elk jaar opnieuw weet David Moret me te overtuigen met zijn prachtige Chardonnay uit het noorden van de Côte Chalonnaise. 

“La Corvé” aux Moines “, Bourgogne Aligoté, Jean-Claude Boisset 2021 – Bourgogne – Frankrijk (€26,2)

Houtgelagerde aligoté afkomstig van een perceel uit de gemeente Puligny-Montrachtet. Aligoté is wat ziltiger dan zijn broertje Chardonnay.

“Côte de Jouan”, Chablis 1er Cru, domaine Colbois 2021 – Bourgogne – Frankrijk (€25,2)
Mooie mineralige Chardonnay uit Chablis. Klein domein dat ik reeds een 7-tal jaren opvolg. Kan je ook uitstekend wegleggen in je wijnkelder of kast.

Syrah, Cristophe Pichon 2021 – Rhône – Frankrijk (€24,30)
Syrah uit de noordelijke Côtes du Rhône. Kruidig en sappig. Kan je nu drinken maar ook gemakkelijk enkele jaren weg leggen.

“Prémices”, Domaine de Bellevière 2020 – Jasnières (€22,00)
Chenin Blanc uit de Loire. Heeft een heel klein puntje restsuiker. Mooie complexe Chenin Blanc.

Wijn of cadeaupakket bestellen

Stuur een e-mail met het budget en je voorkeur naar info@brasserierongese.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!