Brasserie Rongese is gesloten op Hemelvaart, zaterdag 15 augustus !

Rongeses klassiekers bij je thuis

Afhalen blijft mogelijk van woensdag tot en met zondag. Zo kan je dus nog steeds Rongeses klassiekers in huis halen. We voorzien verschillende afhaalgerechten en een selectie heerlijke wijnen

Vier Valentijn in Brasserie Rongese

Op vrijdag 14 februari verwennen we jullie met een speciaal samengesteld 4-gangenmenuUitzonderlijk voor Valentijn kan je nu ook een tafeltje reserveren voor het valentijnsdiner. Bel 011 37 80 28 of mail naar info@brasserierongese.com.

Online Reserveren

Vrijdagavond 28 augustus zijn er enkel nog tafels beschikbaar om 18u. Deze kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden. 
Ons jaarlijks verlof gaat in op zondag 11 augustus en eindigt op maandag 26 augustus.
Met Allerheiligen zijn we er enkele dagen tussenuit. We zijn gesloten van vrijdag 1 november tot en met woensdagmiddag 6 november. Woensdagavond zijn jullie weer welkom!
Brasserie Rongese is gesloten vanaf dinsdag 29 september tot en met maandag 5 oktober. Vanaf dinsdag 6 oktober zijn jullie weer welkom!
Vanaf 8 mei kunnen we jullie mogelijk terug ontvangen, maar enkel op ons terras. De reservaties voor de maand mei zijn automatisch geannuleerd. Hoe en wanneer we terug openen, hangt af van de maatregelen en het weer. We bekijken het dag per dag en houden jullie op de hoogte. 

We heten je graag welkom bij Brasserie Rongese van dinsdag tot en met zaterdag, van 18u tot 23u30 (keuken open tot 21u). Op donderdag en vrijdag zijn we ook open tijdens de lunch van 12u tot 14u.

Reservaties kunnen voor maximum 8 personen per tafel. We werken in 2 shiften (laatste shift start om 20u30) omdat we maar de helft van onze capaciteit kunnen benutten. Alvast bedankt voor jullie begrip! 
We heten jullie welkom op ons terras!  Bij mooi weer zijn we open van donderdag tot zondag, van 16 tot 22 uur

We communiceren 's middags als we het terras effectief kunnen openen. Volg ons daarom op Instagram of Facebook, of raadpleeg onze website.

Reserveren voor het terras is aangeraden maar niet verplicht, en kan enkel telefonisch op 011 37 80 28. Omwille van de Covid-19 maatregelen mogen er maximum 4 personen per tafel plaatsnemen. In geval van drukte,  zullen we werken met tijdsblokken van 2 uur. Gelieve deze te respecteren.

Een tafeltje reserveren voor de volgende maanden kan online. Uiteraard zijn deze reservaties onder voorbehoud.

Alvast bedankt voor jullie begrip!
Mogelijk mogen we vanaf 8 mei jullie op ons terras ontvangen.

We zullen dan open zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 18 uur tot middernacht. Op donderdag en vrijdag zijn we ook open tijdens de lunch van 12 uur tot 14 uur.

Reserveren wordt aangeraden.

Omwille van de maatregelen kunnen we maar de helft van onze capaciteit benutten. We werken daarom met shiften, waardoor je tafeltje na 2 uur dient vrij te zijn voor de volgende gasten. Alvast bedankt voor je begrip! Onze keuken neemt bestellingen aan tot 21u30.

Naast ons reeds bestaand feestzaaltje, hebben we onze zaak uitgebreid met een extra privézaaltje. Het ene zaaltje biedt plaats voor 6 à 7 personen, het ander tot 10 personen.

Voor groepen vanaf 8 personen kan men bovendien ook voor de lunch reserveren. Tot 10 personen gelieve zoveel mogelijk online te reserveren. Reserveren voor een groter gezelschap kan, maar is onder voorbehoud. Stuur een mailtje naar info@brasserierongese.com.
Zijn er geen tafels meer beschikbaar op het gewenste uur? Informeer naar de beschikbaarheid van ons terras op het nummer  011 37 80 28.

In Brasserie Rongese kan je enkel ‘s middags reserveren. ‘s Avonds werken we zonder reservaties. Wanneer er niet onmiddellijk plaats is, kan je alvast iets drinken en eventueel een voorafje bestellen aan de bar of boven in het zaaltje.
Vragen of opmerkingen? Contacteer ons:

011 37 80 28
info@brasserierongese.com