Brasserie Rongese in Gault&Millau 2020

Brasserie Rongese - Gault Millau

We zijn heel blij dat we zijn opgenomen in de nieuwe Gault&Millau gids van 2020! ?? We komen binnen met een score van 12/20. Het harde werk wordt beloond! ?? Bedankt aan het hele team en natuurlijk ook aan onze gasten! ??

De omschrijving van Gault&Millau luidt als volgt:

“In dit voormalige café kan je genieten van brasseriegerechten en een goed glas wijn. Dat is het concept van sommelier Peter Merken. De kaart is beperkt en wordt aangevuld met enkele suggesties. We starten met garnaalkroketten en gefruite peterselie, daarna rogvleugel met spinazie en kappers en als afsluiter een klassieke dame blanche. Interessante kleine wijnkaart met schappelijke prijzen waarvan elke wijn per glas kan geschonken worden.”

Meer info op Gault&Millau