Bedankt beste gasten!

Brasserie Rongese is nu een maand open, en wat voor één. We hebben een vliegende start genomen dankzij jullie massale opkomst. Bedankt ook aan alle trouwe klanten van bistro Nano die kwamen proeven van ons nieuw avontuur.

Tijd voor … asperges

Het aspergeseizoen is begonnen! Tijd om deze smakelijke groente in de kijker te zetten. Op ons suggestiebord vind je onder andere Asperges op Vlaamse wijze en Huisgemarineerde Schotse zalm met asperges en mousselinesaus! Wil je op de hoogte blijven van onze suggesties? Volg ons op Facebook of Instagram.

Terrasje doen?

Kunnen we je warm maken voor een smakelijke lunch of gezellig diner op ons terras? Binnenkort kan je namelijk ook heerlijk buiten tafelen op ons terras met een 30-tal zitplaatsen.

Online reserveren? Dat kan!

Sinds kort kan je een plaatsje reserveren via onze website. Wil je zeker zijn van je lunch in Brasserie Rongese? Reserveer dan via dit formulier. ‘s Avonds werken we zonder reservaties.